FAU

Medlemmer av FAU 2019/2020:

Leder:

Anne Sørlie Lyth
Tlf. 41 40 06 25

Nestleder:

Darija Fabijanovic

Styremedlemmer:

Selma Jugo
Aysel Demirci
Zubia Rafaqat

Relevante lenker:

FAUs vedtekter

Årshjul Linderud FAU.pdf

Hva gjør FAU-representantene?

Natteravner på Linderud og Veitvet!

Nattravnene Linderud/Veitvet er et samarbeid mellom Veitvet og Linderud skal at man kan sikre ro på fredager og lørdager.

Det er to og to som går sammen (minimum).

Egen Facebook side

Det er opprettet en epostadresse for Linderud:  nattravnene.lv@gmail.com

Hovedoppgave og regler for nattravnene: Natteravnene ønsker å skape et trygt nærmiljø med tilstedeværelse av synlige voksne som er edru. Voksne som bryr seg! Natteravnene skal IKKE være reserve politi og de skal IKKE gripe inn i konflikter. Natteravnene går rundt fredager og lørdager fra kl. 20 – 23, minimum 2 personer sammen. Reglen er: Gå aldri alene! Det finnes en Natteravnene gruppe på Veitvet

De som skal gå runden møter opp på Veitvet Bowling klokken 19:45

Nattravnkoordinator for Linderud er: Mohammad Tayyab AkhtarE-post: natteravnene.lv@gmail.com Mobil: 924 47 326

Det oppfordres til å melde seg på slik at det fortsatt kan være Nattravner i ditt lokalområde. Det er jo slik at jo flere som stiller seg til rådighet jo sjeldnere er det din vakt.

For øvrig nattravninfo: https://www.natteravnene.no/om-natteravnene/

Oslo kommunale foreldreutvalg (KFU)

• KFU er foreldrenes arbeidsutvalg på kommunalt nivå.
  • Hensikten er å koordinere skolenes behov og ønsker i kommunen, og å drive opplæring og erfaringsutveksling.
  • Oslo KFU holder en rekke kurs, seminarer og møter som FAU-ledere, nestledere og foreldre har muligheten til å delta på.
  • Les mer om Oslo KFU