Hovedseksjon

Idretts-AKS

Jente leker i skolegården.

Fra og med august 2022 har AKS Linderud inngått et samarbeid med Linderud IL. Gjennom samarbeidet ønsker vi å skape bevegelsesglede og senke terskelen for å drive med idrett for elevene våre på AKS Linderud. Samarbeidet er en del av nærmiljøskoleprosjektet og finansiert av Bevegelsesglede i Osloskolen (BIOS).

HVA: idretts-AKS, én trening i uken i AKS tid - 5 ulike kurs i løpet av skoleåret. Det er gratis! Før jul: håndball og fotball. Kursene etter jul er ikke bestemt ennå - her vil elevene få komme med ønsker.

FOR HVEM: Alle elever på AKS. 1. - 4. trinn. OBS: Du må melde deg på!

OPPSTART: Uke 41 (etter høstferien)

NÅR: Tirsdager kl.  15.00 - 16.30

HVOR: LF-hallen (rett ved siden av Linderud fotballbane)

HVORDAN: Barna spiser på AKS  før treningen og følges til LF-hallen av ansatte fra AKS. Barna må hentes i hallen av foreldre senest kl. 16.30.

PÅMELDING
Du melder på barnet ditt gjennom et FORMS-skjema. Du får tilsendt linken i en egen skolemelding.  Hvis du trenger hjelp til å fylle ut skjemaet, ring Anni (tlf. 477 84 355).

Påmeldingen er bindende. Det betyr at det er viktig at barnet ditt deltar hver uke, og at du ikke henter før kurset er ferdig, mellom kl. 1615 -  16.30.

Du melder barnet på et kurs om gangen. det kommer påmelding 2 uker før hvert hvert av kursene.

INFORMASJON OG SPØRSMÅL
Informasjon om idretts-AKS finner du på AKS sin hjemmeside.(www.linderud.osloskolen.no)
Har du spørsmål, ta kontakt med Avdelings-leder, Anni; Ann-Iren.Male@osloskolen.no / 477 84 355.