Hovedseksjon

Sjekk ut Skolelyst:

Skolelyst

Skolelyst® er en fleksibel løsning som leverer mat- og drikkeprodukter til skoler over hele landet. Det er enkelt å legge inn bestilling og sikre god og variert mat og drikke til skoledagen.

 

Ved å opprette en profil på skolelyst.no kan du enkelt registrere barna dine, legge inn bestillinger og følge med på ordren, samt se ordrehistorikk. Du kan betale månedlig eller hele beløpet med en gang. Det koster ikke noe ekstra dersom du ønsker å betale månedlig.

Du kan sette opp uken slik du vil og tilpasse det ditt barns behov. Kanskje det trengs litt ekstra påfyll før fotballtrening på onsdager? Da kan det være en god idé å legge inn smoothie, havregrøt eller minifiskekaker for den dagen. Alle drikkeproduktene er helt uten tilsatt sukker og kunstig søtning, kun med det naturlige frukt- eller melkesukkeret.

 Årets produktnyhet er Drikkeyoghurt med bringebærsmak! Denne praktiske og forfriskende drikkeyoghurten inneholder yoghurtkultur, og en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, som man finner i Biola®. Den er også rik på vitamin D og en kilde til jod, kalsium og protein.